Te gjithe filma online me titra shqip i gjeni vetem ketu !

Independence Day: Resurgence (2016)


!! Ju lutemi mos harroni te komentoni poshte !!

Dy dekada pas cenimit të Ditës së Pavarësisë, Toka përballet me një kërcënim të ri jashtëtokësorësh. Por, a do të mjaftojnë mbrojtjet hapësinore tokësore?

Share :
Labels: , , , , , , ,

+ comments + 9 comments

Anonymous
August 26, 2016 at 10:08 AM

bykur

Anonymous
October 22, 2016 at 1:15 PM

mahnitshme

Anonymous
October 31, 2016 at 6:34 AM

Super

Anonymous
October 31, 2016 at 6:35 AM

Shum e bukur

Anonymous
November 25, 2016 at 9:45 AM

bravio

Anonymous
November 25, 2016 at 9:45 AM

bravio

Anonymous
November 25, 2016 at 9:46 AM

bukuri

Anonymous
December 19, 2016 at 1:11 PM

spo e hapim dot

Anonymous
February 5, 2017 at 1:44 AM

super

Post a Comment

Mos harroni te komentoni poshte mendimin rreth filmit, faleminderit!

Bej nje Koment:

 
Shiko Filma | Shiko Filma me titra Shqip | Shiko Filma ne cilesi HD | Filma me titra Shqip Copyright © 2016. Shiko Filma - All Rights Reserved.

Metitrashqip.com synon te behet nje videoteke virtuale, qe do te mund te shfletohet nga cdo pajisje (kompjuter, celular apo tablet). Filma dhe seriale te rinj shtohen vazhdimisht, duke shpresuar qe faqja jone te behet sa me shpejt nje videoteke personale me filma dhe seriale te ndryshme! Eja dhe bashkohu edhe ti me ne! Shikim te kendshem!

Shiko ndeshje
Metitrashqip.com ofron akses nga cdo pajisje mobile, smartfon apo tablet, si per serialet, ashtu edhe per filmat. Mjafton te klikosh butonin e filmit apo serialit per te shijuar filmin apo serialin e zgjedhur.
Shiko filma
Privacy Policy | DMCA